Mals rundvlees met een fijne structuur van onze eigen Belgisch wit-blauwe runderen.
Geboren, gemest en geslacht hier in de Betuwe!
Bekijk hieronder ons aanbod.
Schenkel | Rund
€0,95
Runderschenkel is gesneden van de bovenpoot en is een heerlijke smaakmaker voor in de boullion of so.....
Gehakt | Rund
€1,00
Heerlijk rundergehakt van onze eigen runderen Prijs per 100 gram verpakt per 250 gram en 500 gram.....
Ossenstaart
€1,25
Dit is het staartgedeelte en kan gebruikt worden om bouillon van te trekken of maak er een stoofscho.....
Grillschijven
€1,40
Heerlijke voorgegaarde grillschijven gemaakt door de keurslager. Een aanrader voor op de BBQ! Pri.....
Braadlappen
€1,55
Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen van de schouder. Prijs.....
Stooflappen
€1,55
Heerlijk ouderwets draadjesvlees. Gesneden van de voorzijde van het rund. Prijs per 100 gra.....
Sucadelappen
€1,55
Sucadelappen worden gesneden van de schouder van het rund. Prijs per 100 gram.....
Runderschnitzels
€1,60
Runderschnitzels zijn heerlijke stukken mager rundvlees. Prijs per 100 gram......
Bieflappen
€1,65
Prijs per 100 gram Bieflappen zijn stukken mager rundvlees. Kort om en om bakken het lekkerst.....
Staartstuk
€1,65
Het staartstuk ook wel Picanha genoemd, wordt gesneden in het verlengde van de lende bij de staart. .....