NIEUWS

22/11 Gourmetten
De december maand komt weer dichterbij en wat is er gezelliger als met z’n allen gourmetten. Wij kunnen vele verschillende gourmetschotels leveren op wens samengesteld van het lekkerste vlees uit onze winkel. Voor bestellingen en vragen kunt u mailen naar info@bergjetricht.nl of 0️⃣6️⃣1️⃣3️⃣7️⃣3️⃣1️⃣1️⃣2️⃣5️⃣
6 oktober: ACTIE!!
Kruidenkazen van 15,- voor 7,49 per kg.

Kom de heerlijke kruidenkazen van Beemster bij ons proeven. De kruidenkazen zijn er in de smaken jalapeño, chili en bockshornklee. Zolang de voorraad strekt
Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.2 september | Actie
Heerlijke braadlappen. Bij aankoop van 2 pakjes braadlappen krijgt u een pakje rosbief helemaal GRATIS.18 augustus | Voorraad


Geen betere raad dan voorraad. Al het hooi en stro voor deze winter staat weer droog in de opslag.4 augustus 2022 | NIEUW: Beemster kaas!


Vanaf heden vindt u bij ons de heerlijke Beemster kaas. Vers gesneden op het gewicht wat u wenst.

Kom langs en geniet van de kaas van uw smaak.

  

2 Juli 2022

De suikerbieten genieten van het mooie weer.
 

16 Juni 2022 | NIEUW: Chorizo

Heerlijke chorizo van Grandia Hoeve. Kom naar de winkel en proef deze heerlijke worst.


24 mei 2022 | Suikerbieten

De suikerbieten genieten van een buitje regen.
19 april 2022 | ASPERGES!
Nieuw in onze boerderijwinkel: heerlijke Biologisch geteelde asperges! Het witte goud verkrijgbaar in de Betuwe. Door een samenwerking met Boer Verhoeven uit het Brabantse Gemert kunnen wij u de lekkerste biologische Aspergers aanbieden.

Let op de voorraad is beperkt. Wilt u zeker zijn dat u niet misgrijpt?
Geef uw bestelling, met naam, voor donderdag 12:00 door via info@bergjetricht of Whatsapp 0613731125 en wij zetten uw bestelling klaar.
De bestellingen kunt u dan vervolgens ophalen tijdens onze reguliere openingstijden. Iedere vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Tot ziens in Tricht!
 


25 maart 2022 | Het groeiseizoen kan beginnen!

Afgelopen week heeft Loonbedrijf van der Woerd de suikerbieten gezaaid. Nu is het weer wachten op een buitje regen.
Loonbedrijf van der Woerd Loonbedrijf van der Woerd

23 maart 2022 | Zuivelboerderij Noordam in de prijzen gevallen
Onze zuivel leverancier Zuivelboerderij Noordam Hellouw is deze week in de prijzen gevallen bij de landelijke cum laude keuring met de yoghurt. Om de yoghurt extra in het zonnetje te zetten hebben wij deze in de aanbieding. Kom naar de winkel proef het zelf. Onze voorraad is beperkt dus wees er snel bij!
22 maart 2022 | Combipakket

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar. Combinatiepakketten van ons (h)eerlijke rundvlees i.c.m. varkensvlees van Grandia hoeve. We hebben keuze uit 2 pakketten: het Luxe pakket en het uitgebreide pakket. Voor meer info of bestellingen kunt u mailen naar info@bergjetricht.nl of app naar 06-13731125


21 Maart 2022 | Lente!
Het voorjaar is weer begonnen! Op de laatste dag voor de officiële lente hebben wij het zaadbed klaargemaakt voor de suikerbieten. Binnenkort zullen deze gezaaid worden.

 

1 februari 2022 | Beenham

Nieuw in ons assortiment! Heerlijke voorgegaarde beenham van Grandia hoeve. Lekker op brood en bij het avondeten.
17 december 2021 | Een kijkje achter de schermen! 

Vandaag zijn er bij ons foto’s gemaakt voor Betuws Best door Seijbel Photography. Een mooie rapportage van ons (H)eerlijke rundvlees.

 

14 december 2021: TIP voor de kerst
Wij hebben nog enkele mooie grote stukken vlees in de vriezer. Een mooi groot stuk liesstuk (ezeltje) +/- 3 kg of een stuk staartstuk (picanha) van 1-1,5 kg.

 

Maar mooie runder, kip of varkensfiletrollades zijn er ook op voorraad.

Daarnaast hebben we ook weer enkele mooie grote T-bonesteaks in de vriezer. 

De winkel is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.


11 december 2021 |  AANBIEDING!
Bij aankoop van 2 pakjes rosbief krijgt u 2x 250 gram gehakt gratis!
3 december: Ze zijn er weer! (H)eerlijke gourmetschotels van ‘t Bergje!
Het is weer bijna zo ver: De feestdagen zijn in aantocht! En bij ons kan u lekkere gourmetschotels (€ 8 p.p.) bestellen. Wij bieden een ruim assortiment van het beste rund-, varkens- én kippenvlees! 

U kan uw bestelling doorgeven bij ons in de winkel, appen naar 06-13731125 of mailen naar info@bergjetricht.nl Let op! Geef uw bestelling voor 20 december door
20 september: BIET'N! 
Vandaag zijn bij ons de eerste suikerbieten weer gerooid door Loonbedrijf van der Woerd. Eind van deze week zullen ze door de suikerfabriek opgehaald worden om verwerkt te worden tot suiker.


31 augustus: APPELSAP

Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel! Geperst van Delbare appels.
Te verkrijgen in 1,5 liter en 3 liter verpakking met handig kraantje

3 juli 2021 IJS
Wist u dat wij ijs verkopen van ijsboerderij de Oude Schuur in Vuren? Overheerlijk ijs met alleen maar natuurlijke grondstoffen!


9 juni 2021 Hooien als de zon schijnt.

Het zijn drukke dagen op de boerderij. Het mooie zonnige weer gebruiken wij om onze wintervoorraad voer aan te kunnen vullen met mooi droog gras. Dan kunnen deze winter de koeien weer smullen van het lekkere hooi.20 april 2021: KOEIEN NAAR BUITEN
Vandaag zijn de eerste koeien met kalfjes weer naar buiten gegaan. Het weerbericht lijkt beter te worden en er staat mooi vers gras in de wei. Een mooi moment om weer buiten te kunnen spelen. Dat levert altijd weer mooie plaatjes op.9 april 2021: PLOEGEN

Afgelopen zaterdag hebben wij het maisland bemest en geploegd. Hier gaan wij over een paar weken mais zaaien voor de wintervoorraad voer.
ploegen

6 april 2021: INZAAIEN SUIKERBIETEN

De eerste suikerbietjes zijn inmiddels gezaaid en beginnen voorzichtig te kiemen. Wij hebben afgelopen week het laatste perceel zaai klaar gemaakt. Deze week zal bij ons het laatste perceel suikerbieten gezaaid worden.
suikerbieten april 2021

5 maart 2021: NIEUW Biologische Hoeven Zuivel van De Leidsche Hoeven

Vanaf deze week kunt u naast ons bestaande assortiment de biologische zuivel van de Leidsche Hoeven bij ons in de winkel vinden. Deze zuivel wordt met bijzonder talent bereid door de deelnemers van dagactiviteitencentrum natuurbeleving Leidsche Hoeven.
zuivel
   
26 februari 2021 NIEUW Grillworst met kaas

Nieuw bij ons in de winkel: onze heerlijke bekende grillworst maar dan met kaas! Heerlijk op brood of als borrelhapjes. Komt u hem ook proeven?