Over ons

Runderen met een goed leven 
Op ons kleinschalige veehouderij- en akkerbouw- (familie)bedrijf fokken en mesten wij onze Belgisch wit-blauwe runderen zelf. Gedurende het voorjaar en de zomer lopen alle koeien en kalfjes de wei.‘ s Winters zijn onze koeien gehuisvest in ruime strohokken en worden ze gevoerd met ruwvoer gewonnen van eigen land. 

  

Boerderijwinkel
In onze boerderijwinkel in het Betuwse Tricht, vlakbij Geldermalsen, vind u een ruim assortiment aan het lekkerste  rundvlees van onze eigen runderen. Ook ook lekker voor bij BBQ of gourmet. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod van andere producten, zoals zuivelscharreleieren, kaas, kip en varkensvlees. Heerlijke en eerlijke producten voor een eerlijke prijs!

  

Spaarkaart
Wist u dat u bij ons kan sparen voor gratis producten? Bij elke 10 euro die u besteed in onze boerderijwinkel, ontvangt u een stempel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart ontvangt u 500 gram gehakt of 4 beefburgers. Bij 2 volle spaarkaarten een pakje braadlappen, sudderlappen, riblappen of bieflappen naar keuze. Bij 3 volle spaartkaarten; 1 kg naar keuze of een rollade naar keuze.Openingstijden
Onze winkel is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Adres
Boerderijwinkel 't Bergje
Langstraat 14
4196 JB Tricht
Email: info@bergjetricht.nl 

 
    
Social Media
Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en een kijkje achter de schermen van ons Betuws familiebedrijf.

  

Bekijk hier onze fotogalerij