Mals rundvlees met een fijne structuur van onze eigen Belgisch wit-blauwe runderen.
Geboren, gemest en geslacht hier in de Betuwe!
Bekijk hieronder ons aanbod.
Schenkel | Rund
€0,95
Runderschenkel is gesneden van de bovenpoot en is een heerlijke smaakmaker voor in de boullion of so.....
Gehakt | Rund
€1,00
Heerlijk rundergehakt van onze eigen runderen Rundvlees van runderen met een goed leven! Dit run.....
Ossenstaart
€1,25
Dit is het staartgedeelte en kan gebruikt worden om bouillon van te trekken of om er een stoofschote.....
Grillschijven
€1,40
Heerlijke voorgegaarde grillschijven gemaakt door de keurslager. Een aanrader voor op de BBQ! Pri.....
Braadlappen
€1,55
Deze magere runderlappen worden voornamelijk gesneden uit de dikke delen van de schouder. R.....
Stooflappen
€1,55
Heerlijk ouderwets draadjesvlees. Gesneden van de voorzijde van het rund. Rundvlees van run.....
Sucadelappen
€1,55
Sucadelappen worden gesneden van de schouder van het rund. Rundvlees van runderen met een g.....
Sudderlappen
€1,55
Mooi stuk vlees om te braden op een laag vuur. Rundvlees van runderen met een goed leven! Dit ru.....
Runderschnitzels
€1,60
Runderschnitzels zijn heerlijke stukken mager rundvlees. Rundvlees van runderen met een goe.....
Bieflappen
€1,65
Bieflappen zijn stukken mager rundvlees. Kort om en om bakken is bij dit vlees het lekkerst. Rund.....
Staartstuk
€1,65
Een staartstuk, ook bekend als picanha, is afkomstig is van de achterkant van het rund, vlakbij de s.....