NIEUWS

31 augustus: APPELSAP
Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel! Geperst van Delbare appels.
Te verkrijgen in 1,5 liter en 3 liter verpakking met handig kraantje

3 juli 2021 IJS
Wist u dat wij ijs verkopen van ijsboerderij de Oude Schuur in Vuren? Overheerlijk ijs met alleen maar natuurlijke grondstoffen!


9 juni 2021 Hooien als de zon schijnt.

Het zijn drukke dagen op de boerderij. Het mooie zonnige weer gebruiken wij om onze wintervoorraad voer aan te kunnen vullen met mooi droog gras. Dan kunnen deze winter de koeien weer smullen van het lekkere hooi.14 mei 2021: AANBIEDING BRAADLAPPEN 
De komende weken zijn bij ons de braadlappen in de aanbieding. 2 + 1 gratis!! Kom langs in de winkel en profiteer van dit voordeel.


20 april 2021: KOEIEN NAAR BUITEN

Vandaag zijn de eerste koeien met kalfjes weer naar buiten gegaan. Het weerbericht lijkt beter te worden en er staat mooi vers gras in de wei. Een mooi moment om weer buiten te kunnen spelen. Dat levert altijd weer mooie plaatjes op.9 april 2021: PLOEGEN

Afgelopen zaterdag hebben wij het maisland bemest en geploegd. Hier gaan wij over een paar weken mais zaaien voor de wintervoorraad voer.
ploegen

6 april 2021: INZAAIEN SUIKERBIETEN

De eerste suikerbietjes zijn inmiddels gezaaid en beginnen voorzichtig te kiemen. Wij hebben afgelopen week het laatste perceel zaai klaar gemaakt. Deze week zal bij ons het laatste perceel suikerbieten gezaaid worden.
suikerbieten april 2021

5 maart 2021: NIEUW Biologische Hoeven Zuivel van De Leidsche Hoeven

Vanaf deze week kunt u naast ons bestaande assortiment de biologische zuivel van de Leidsche Hoeven bij ons in de winkel vinden. Deze zuivel wordt met bijzonder talent bereid door de deelnemers van dagactiviteitencentrum natuurbeleving Leidsche Hoeven.
zuivel
   
26 februari 2021 NIEUW Grillworst met kaas

Nieuw bij ons in de winkel: onze heerlijke bekende grillworst maar dan met kaas! Heerlijk op brood of als borrelhapjes. Komt u hem ook proeven?


15 september 2020

Sinds deze week zijn wij compleet zelfvoorzienend in de stroom voor onze koelingen. Hiermee hopen wij weer een steentje bij te dragen aan een duurzamere landbouw en korte keten.


Wist u dat wij ook heerlijke (boeren) kaas verkopen?
Bij ons in de winkel vind u een Karakter boeren jong belegen een Karakter boeren belegen en de Royal Bleu, een heerlijke oude kaas. Royal Bleu is een Nederlands product ‘voor menschen met smaack’. Ambachtelijk gemaakt met een rijke smaak, pikant met een klein zoetje. Met de grote zoutkristallen is deze krachtige kaas een must voor de echte liefhebber.